zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekwoorden in alle teksten

Heb je bedacht welke zoekwoorden voor jouw website relevant en interessant zijn? Dan kunnen we deze doorvoeren in alle lagen van je website. We verwerken je zoekwoorden in de paginatitels, tussenkoppen en in je metateksten. Metateksten zijn belangrijk voor je website, maar ze worden vaak overgeslagen. Je wilt natuurlijk dat mensen verleid worden om op je paginalink te klikken in de zoekresultaten, daarom schrijven wij je metateksten en plaatsen ze op je website.

 

Wat zijn metateksten?

Metateksten zijn gegevens die uitgelezen worden door de zoekmachines en in de zoekresultaten worden weergegeven. Een title tag is de titel van de pagina zoals de zoekmachine hem weergeeft.
Een meta description is een samenvatting van een pagina zoals hij in de zoekresultaten naar voren komt. Daarnaast zijn er alt-teksten voor afbeeldingen. Deze zorgen ervoor dat de zoekmachine snapt wat er op een afbeelding staat. Ten slotte worden voor hyperlinks anchor-teksten en link titels gebruikt. Deze beschrijven waar de hyperlink naartoe verwijst.