Communicatie advies

Communicatie is verbinden. Belangen afwegen. Knopen doorhakken.

Communicatie is verbinden

Alleen krachtig geformuleerde en relevante communicatieboodschappen hebben impact. Tenminste, als de boodschap via het juiste kanaal en op het juiste moment bij de juiste doelgroep terechtkomt. Maar hoe dan? En wie zijn je doelgroepen? Wat willen ze, wanneer willen ze het en waar bevinden ze zich? Communicatie is verbinden. Belangen afwegen. Knopen doorhakken. Een koers bepalen en die blijven varen…of koers bijstellen. Wij helpen je om jouw strategie te bepalen of verder aan te scherpen. Zodat je recht op je doel afgaat.

 

Communicatie is mensenwerk

Een standaard communicatie-advies bestaat dus niet. Wat wel en niet werkt hangt van veel zaken af. Het is niet alleen van belang hoe je communiceert, maar ook dat je aanvoelt hoe de ontvanger nu en morgen tegenover je boodschap staat. Een goede communicatiestrategie houdt rekening met fluctuaties.

communicatie_advies

Communicatie is dialoog

Met welke middelen breng je je doelgroep in beweging? Hoe faciliteren we de dialoog? In de strategie stippelen we de route uit om je doelen te bereiken. We denken hierbij altijd een paar stappen vooruit en houden ook rekening met het effect dat je met je middelen wilt bereiken. Zo stellen we meetbare communicatiedoelen op en bepalen van tevoren de succesfactoren. Bijvoorbeeld hogere klanttevredenheid, meer bezoekers of consistente merkbeleving.

 

Communicatie is samenwerken

De strategie maken we samen met jou en je collega’s. Jullie kennen je markt, klanten en organisatie immers het beste. Onze strategie werken we uit in een beknopt rapport met concrete concepten. Zo kun jij je strategie makkelijk uitleggen, inzichtelijk en begrijpelijk maken en implementeren in je organisatie.

 

Communicatie is uitdagend

Naast communicatiestrategie kunnen we je ook helpen met allerlei andere communicatiediensten.