linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding voor je website

Niet alleen goede zoekwoorden zorgen voor een betere positie in de zoekmachines. Ook inkomende links verhogen de autoriteit van je pagina en daardoor de positie in de zoekmachines. Het genereren van links naar je website heet ook wel linkbuilding. Een zeer tijdrovende klus als je dit goed wilt doen.

 

Linkbuilding, hoe doen wij dat?

Op het internet is een enorme hoeveelheid doorverwijspagina’s te vinden. Hierbij kun je denken aan de verschillende online gidsen en startpagina’s, maar er zijn er nog veel meer. Het kost veel tijd om een aanvraag voor een vermelding naar al deze sites te sturen. Besteed je linkbuilding daarom uit aan Webspiratie. Wij verhogen de autoriteit van je pagina’s.

 

Interne links plaatsen

Interne links worden nog wel eens overgeslagen bij linkbuilding. Dat is zonde want het plaatsen van interne links is eenvoudig. Het kan echter tijdrovend zijn als je een erg grote website hebt. Je kunt het plaatsen van interne links aan ons overlaten. Wij analyseren je website en laten pagina’s naar elkaar verwijzen op de meest logische plekken.